Екорішення для фарбування стін | 100 ІДЕЙ

Екорішення для фарбування стін

Мода на здоровий спосіб життя виражена в найрізноманітніших його сферах. Сьогодні це далеко не лише здорове харчування, заняття спортом чи догляд за собою, це увага людини до того, з чим вона постійно контактно взаємодіє (наприклад, вибір тканини одежі чи обробка матеріалами поверхонь навколо, як-от фарбування стін і стелі).

Тож цілком закономірно, що слова з іншомовними компонентами «еко» та «біо», а також «природний», «натуральний», «органічний» давно вже закріпилися у мовному вжитку. Так, мимоволі можна спостерігати, як компанії в різних індустріях і – глобальніше – країни, немов змагаються між собою, хто з них більш екологічно свідоміший. І таке конкурування не може не тішити, адже від нього виграють усі: виробники безперервно вдосконалюють свій продукт, споживачі отримують широкий вибір і щоразу кращу якість.

Ринок фарб, як ніякий інший, відгукується на проблеми довкілля та оновлюється відповідно до запитів суспільства. Тож на сцену вийшли безпечні, екологічно чисті фарби.

Вибирайте безпечну фарбу!

А яка це, безпечна фарба, спитаєте ви? Справді, асортимент лакофарбової продукції нині настільки величезний, що недосвідченому обивателю легко загубитися між прилавків у будівельних магазинах і на товарних вебсторінках. Розпізнати, що це той виріб, який вам потрібен, можна вивчивши етикетку/упаковку продукту. На ній повинне бути екологічне маркування, яке засвідчуватиме безпечність вмісту для здоров’я людини та довкілля.

В Україні таким знаком є «Зелений журавлик», який позначає екологічну продукцію, що пройшла сертифікацію та відповідає вимогам Міжнародного стандарту ISO 14024. Цей знак незмінно присутній на виробах ТМ Śnieżka.

Екологічно безпечною є виготовлена на водній основі матова акрилова фарба для стін і стель Śnieżka Eko, над виробництвом якої з ретельністю і думкою про людей трудяться висококваліфіковані фахівці. Екологічність підтверджено сертифікатом від 26.12.2017 №UA 08.002.337, а упаковку виробу марковано знаком «Зелений журавлик».

Водоемульсійна фарба Śnieżka Eko має високі експлуатаційні характеристики. ЇЇ виготовленою за польськими технологіями, вона забезпечує сніжно-білий матовий ефект. Витрати виробу – 7-9 м²/кг за одношарового нанесення.

Для надання фарбі кольору рекомендуємо затонувати її пігментом Śnieżka Colorex. Пігментний концентрат доступний у 28 кольорах.

Екологічна фарба – ідеальне рішення для фарбування житлових приміщень, де перебувають:

  • люди, які думають про «завтра» і турбуються про «спільний дім» – довкілля, а також здоров’я своє і рідних. Якщо ви сортуєте сміття, завжди маєте де сховати продукти без придбання поліетиленевого пакета, споживаєте «живу» воду…, то фарбування поверхонь екологічною фарбою точно про вас!;
  • ті, хто затіяв ремонт помешкання/кімнати в популярному скандинавському чи екостилі;
  • ті, хто хоче йти в ногу з модою на ЕКО та за наявності вибору віддає перевагу природним матеріалам, наприклад, чи це екоторбинка замість поліетиленового пакета чи натуральні природні матеріали в оздобленні помешкання.

Не варто легковажити своїм здоров’ям, адже таке ставлення неодмінно призводить до негативних наслідків у майбутньому. Обирайте екологічну фарбу і будьте здорові!

 

 ТОВ «Снєжка-Україна» – спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Источник: profidom.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *