Як обрати садову лавку | 100 ІДЕЙ

Як обрати садову лавку

Щоб обрати лавку для саду або дачі, необхідно звертати увагу на декілька найважливіших факторів. Серед них найголовніші – матеріал, стильове оформлення та конструктивні особливості.

По-перше, садові меблі повинні гармонійно вписуватися у навколишній ландшафт. Бо, якось дивно виглядатиме урбаністична лавка серед саду з огорожами у сільському стилі.

Другим, проте чи не найголовнішим фактором лавки є матеріал з якого вони виготовлені. Дерев’яні лавки хоча й приємні на дотик, не слугуватимуть довго – дерево дуже нестійкий матеріал. Пластикові лави – край неекологічні та досить крихкі. Сталь для лавок – доволі зручний матеріал, проте також не дуже стійкий – метал іржавіє та швидко втрачає зовнішню привабливість.

Проте, залишається один матеріал достатньо звичний – це бетон. Бетонні лавки чи не найміцніші з тих що існують, при цьому властивості бетону дозволяють реалізувати найрізноманітніші дизайнерські рішення.

Одними з найдивовижніших типів бетонних лавок – є стилізовані під натуральну деревину. На сьогодні на території України лише декілька виробників виробляють такі лавки. При цьому за своїм зовнішнім виглядом вони не відрізняються від дерев’яних, при цьому не тліють, не іржавіють, екологічно безпечні як для людини, так і для рослин і вони не змінюють свого зовнішнього вигляду протягом десятирічь.

І чи не найважливіше – конструктивні особливості – бетонні лавки так само зручно монтувати, як і лавки з інших матеріалів. Оскільки є і монолітні і збірні з окремих елементів.

Источник: profidom.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *