Передпокій – це візитівка будь-якого помешкання | 100 ІДЕЙ

Передпокій – це візитівка будь-якого помешкання

Перше враження – наше все. Чи захочете ви продовжувати читати книгу з кепсько написаним вступом, чи купите книгу з «дешевою» обкладинкою, чи довірите своє здоров’я лікарю, обставлення почекальні якого справляє гнітюче враження? Зазвичай, відповідь буде негативною. Книга може виявитися пречудовою, попри жахливу обкладинку і «ніякий» вступ, а кваліфікація лікаря – вищою за всякі похвали, але перше враження псує загальну думку.

Так і з передпокоєм. У вас може бути розкішна вітальня, обставлена за останніми трендами, що свідчитиме про бездоганний смак власника, але за абияк облаштованого передпокою гості й думати забудуть про решту помешкання. І оцінюватимуть ваш смак саме за тією частиною квартири, яку бачать першою, коли входять, і останньою, коли йдуть. Звісно, не потрібно дбати про чужу думку, але слід підтримувати приємну домашню атмосферу, яка повинна зустрічати вже з передпокою. Бо хто ж подбає про ваш затишок, як не ви самі?

Функціональність і зручність

Це ті дві риси, якими повинен володіти справді гарний передпокій. Тобто на невеликій площі у вас повинно бут досить простору для вільних рухів, щоб ви та ваші гості не почувалися скуто й не зачіпалися повсякчас то за одне, то за інше. З цією метою звичайні шафи краще замінити на шафи-купе, які економлять місце, не «крадучи» простір і в без того обмеженому приміщенні під час відчинення дверей. Вибираючи комод і підставку для взуття, віддавати перевагу слід компактним і малогабаритним моделям.

«Присісти на дорогу»

Можна також зберігати взуття у висувних шухлядах підлогових тумб, на яких зручно сидіти під час узування чи, навпаки, після повернення додому. Також, якщо дозволяє площа, для сидіння передбачають звичайні стільці чи пуфики.

Колір

Для фарбування таких невеликих приміщень, як передпокій, дизайнери радять зупинити свій вибір на світлих відтінках, які оптично розширюють простір і добре відбивають світло. Найбільш вдалим варіантом будуть саме холодні тони, бо хоча теплі більш затишні, вони не відділяють перспективу так, як перші.

Під час вибору фарби зверніть увагу на особливості приміщення, стіни якого треба покрити, оскільки передпокій більше, ніж інші, піддається забрудненню.

Саме тому рекомендуємо використовувати глибокоматову зносостійку латексну фарбу Śnieżka Design Lux 3, яка містить інноваційний компонент Teflon™ surface protector, що забезпечує менший ступінь притягання забруднень. Фарба є стійкою до миття – має 1-ий клас стійкості до мокрого стирання згідно з нормою ДСТУ EN 13300.

Водночас позначка на упаковці Easy to clean означає, що на поверхнях, пофарбованих Śnieżka Design Lux 3, легко усунути забруднення та плями без пошкодження покриття. Якраз те, що потрібно для приміщення, яке піддається великому експлуатаційному навантаженню. Зазначимо, що цю фарбу можна тонувати у будь-який колір, що Вам до вподоби, адже у системі кольорування Śnieżka NCS Cascade широкий спектр барв – 518. Водночас варто додати, що фарба має екологічний сертифікат, тому відповідає критеріям міжнародного стандарту ISO 14024 й упаковку виробу марковано знаком «Зелений журавлик».

Діти наробили шкоди, прийшовши з подвір’я та понаставлявши брудними долонями слідів на стінах? Тепер це не проблема – зі Śnieżka Design Lux 3 ваші стіни завжди зможуть повернутися до чистоти.

Більше світла і простору

Правильне освітлення також здатне візуально збільшити простір. Для цього часто вдаються до точкового освітлення по периметру приміщення. Додаткове освітлення не завадить встановити на дзеркалі, яке до того ж виконуватиме декоративну мету. Саме ж дзеркало також допоможе створити відчуття більшого простору, а будучи укомплектоване світлодіодною підвісткою, воно лише посилить цей ефект.

Дозвольте собі та вашим близьким почуватися наче в світлих покоях, а не темній печері. Створити затишок просто з порога легше, ніж здається.

 

ТОВ «Снєжка-Україна» – спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Источник: profidom.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *