Про аспекти покращення змісту професійної освіти говорили на усеукраїнському вебінарі | 100 ІДЕЙ

Про аспекти покращення змісту професійної освіти говорили на усеукраїнському вебінарі

У нинішніх реаліях життя, які змінилися під впливом епідеміологічної ситуації у світі й Україні, усі установи, організації й підприємства призвичаїлися до організації роботи і важливих зустрічей й переговорів в онлайн-форматі, застосовуючи найрізноманітніші онлайн-ресурси. Успішно застосовують у своїй практиці такі інтернет-платформи й заклади  професійної освіти України, з якими впродовж шести років співпрацює як соціальний партнер компанія «Снєжка-Україна».

Цього тижня «Снєжка-Україна» спільно із Міністерством освіти і науки України провели вебінар-практикум щодо діяльності навчально-практичних центрів Групи компаній «Śnieżka», що створені на базі навчальних закладів професійної освіти України. У зв’язку із карантинними обмеженнями співпраця між відомим виробником і училищами набула дистанційного формату, а деякі заплановані заходи партнери змушені були відтермінувати до стабілізації ситуації із пандемією в Україні.

Представники Міністерства, соціального партнера й освітніх установ були раді зустрічі, і поділися досвідом своєї діяльності за період 2019-2020 навчального року. У вебінарі взяв участь Коржевський Петро Миколайович, заступник Міністра освіти і науки, який зокрема зазначив: «Державно-приватне партнерство – це напрямок філософії щодо якісної зміни професійної освіти. Ми з Вами маємо позитивну історію і прагнемо, щоб цей досвід продовжувався надалі для створення сучасного освітньо-технологічного простору й покращення змісту професійної освіти».

Здобутим досвідом й успішною реалізацією навчальних програм 2019-2020 року в рамках функціонування Навчально-практичних центрів Групи компаній «Śnieżka» поділилися: Ірина Юріївна Михальчук, заступник директора з навчально-виробничої роботи ДНЗ «ВПУ № 1 м. Рівне», Ірина Валентинівна Бурак, директор ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова», Володимир Володимирович Шмігель, директор ДНЗ «Луцьке ВПУ будівництва та архітектури», Іван Михайлович Грищук, директор ДНЗ «ВПУ № 4 ім. М. Паращука м. Тернопіль».

Розповівши про свої практичні напрацювання й методи роботи із соціальними партнерами, учасники вебінару підтвердили, що осучаснення змісту професійної освіти на засадах співпраці із відомими виробниками є корисним й результативним прикладом для підготовки затребуваних на ринку праці робітничих кадрів. Погодився з думкою учасників семінару й генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь, який зокрема підкреслив: «За кілька років функціонування Навчально-практичних центрів «Śnieżka», ми спостерігаємо якісні зміни розвитку самих закладів професійної освіти відповідно до сучасних тенденцій і потреб ринку, тому готові й надалі розвивати цей напрямок діяльності».

 

 ТОВ «Снєжка-Україна» – спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Источник: profidom.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *