
Без жодних строгих дієт, підрахунку калорій або виснажливих фізичних навантажень — 34-річна мати двох дітей, Джуді Треверс, зуміла трансформувати своє тіло та самопочуття, просто змінивши свій ранок. За менш ніж п’ять місяців вона зменшила розмір одягу з XL до M, і все це стало можливим завдяки новому підходу до сніданку, повідомляє Ukr.Media.
Що стало вирішальним моментом
Раніше ранок Джуді починався зі звичного набору: солодких пластівців і тостів. Це був швидкий спосіб поснідати, але абсолютно не корисний. Через годину вона вже шукала, чим би підкріпитися, а до середини ранку відчувала здуття і втому.
“Я усвідомила, що сніданок задає тон всьому дню. Як тільки я замінила його на щось більш поживне — все почало змінюватися”, — ділиться Джуді.
Тепер її раціон на сніданок включає яйця, авокадо, натуральний йогурт, а іноді — бекон зі шпинатом. Такий сніданок поступово підвищує рівень цукру в крові, не викликаючи різких стрибків енергії та бажання перекусити.
Як змінилося її тіло і спосіб життя
“Я не вірила, що все може бути так легко. Але апетит зменшився, самопочуття покращилося, і вага почала зникати сама по собі”, — зізнається вона.
Згодом Джуді відчула новий приплив енергії, почала більше рухатися, а згодом і бігати. Тепер вона тренується тричі на тиждень і планує пробігти свій перший півмарафон.
Що тепер їдять її діти
У Джуді двоє дітей — віком чотири та шість років. Замість цукру вранці вони отримують білковий сніданок: яйця, свіжі фрукти, йогурт або міні-омлети.
“Я помічаю, як вони стали спокійнішими та уважнішими в школі. Для мене важливо демонструвати їм, як можна харчуватися корисно”, — каже вона.
Для тих, хто не готовий цілковито відмовитися від злаків на сніданок, Джуді рекомендує хоча б обирати менш солодкі варіанти — наприклад, домашню гранолу або мюслі без доданого цукру.
Джерело: ukr.media

Без жодних строгих дієт, підрахунку калорій або виснажливих фізичних навантажень — 34-річна мати двох дітей, Джуді Треверс, зуміла трансформувати своє тіло та самопочуття, просто змінивши свій ранок. За менш ніж п’ять місяців вона зменшила розмір одягу з XL до M, і все це стало можливим завдяки новому підходу до сніданку, повідомляє Ukr.Media.
Що стало вирішальним моментом
Раніше ранок Джуді починався зі звичного набору: солодких пластівців і тостів. Це був швидкий спосіб поснідати, але абсолютно не корисний. Через годину вона вже шукала, чим би підкріпитися, а до середини ранку відчувала здуття і втому.
“Я усвідомила, що сніданок задає тон всьому дню. Як тільки я замінила його на щось більш поживне — все почало змінюватися”, — ділиться Джуді.
Тепер її раціон на сніданок включає яйця, авокадо, натуральний йогурт, а іноді — бекон зі шпинатом. Такий сніданок поступово підвищує рівень цукру в крові, не викликаючи різких стрибків енергії та бажання перекусити.
Як змінилося її тіло і спосіб життя
“Я не вірила, що все може бути так легко. Але апетит зменшився, самопочуття покращилося, і вага почала зникати сама по собі”, — зізнається вона.
Згодом Джуді відчула новий приплив енергії, почала більше рухатися, а згодом і бігати. Тепер вона тренується тричі на тиждень і планує пробігти свій перший півмарафон.
Що тепер їдять її діти
У Джуді двоє дітей — віком чотири та шість років. Замість цукру вранці вони отримують білковий сніданок: яйця, свіжі фрукти, йогурт або міні-омлети.
“Я помічаю, як вони стали спокійнішими та уважнішими в школі. Для мене важливо демонструвати їм, як можна харчуватися корисно”, — каже вона.
Для тих, хто не готовий цілковито відмовитися від злаків на сніданок, Джуді рекомендує хоча б обирати менш солодкі варіанти — наприклад, домашню гранолу або мюслі без доданого цукру.
Джерело: ukr.media
Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.