Ідеальна чистота без хімії: як доглядати за поверхнями з нержавіючої сталі вдома

Нержавіюча сталь широко використовується в дизайні кухонь, оскільки вона надає приміщенню сучасного, оригінального та цікавого вигляду, а також є гігієнічною та стійкою до корозії.

З цієї ж причини багато людей обирають побутову техніку в такому оформленні, досягаючи кількох цілей одночасно — адже нержавіюча сталь виглядає стильно та дорого, а також має тривалий термін служби.

Проте догляд за поверхнею з нержавіючої сталі може бути непростим. Потрібно не лише усунути шар жиру і бруду, але й позбутися слідів прибирання, оскільки можуть залишитися розводи внаслідок неправильного догляду та мінеральних відкладень з води. Нержавіючу сталь слід протирати вздовж напрямку шліфування, що забезпечує рівномірний блиск без розводів.

Отже, важливо знати про перевірений засіб, який допоможе привести поверхню з нержавіючої сталі до ладу.

Що потрібно для цього зробити?

Необхідно з’єднати по дві столові ложки звичайного білого оцту і води, а потім перелити отриману суміш в ємність з розпилювачем. Якщо у вас немає розпилювача — можна скористатися мікрофібровою ганчіркою, змоченою в цьому розчині.

Нанесіть на нержавіючу сталь і почекайте буквально кілька хвилин. Цього часу достатньо, щоб засіб впорався з жиром, плямами та вапняними відкладеннями з води. Якщо забруднення застарілі — збільшіть час до 5-10 хвилин.

Після цього почніть очищати поверхню за допомогою чистої сухої мікрофібрової ганчірки. Це дозволить дбайливо очистити нержавіючу сталь. Мікрофібра відмінно вбирає бруд у свої ворсинки та не залишає розводів. Пам’ятайте, що протирати потрібно вздовж напрямку шліфування металу.

Для особливо сильних забруднень перед використанням оцту можна протерти поверхню теплою водою з невеликою кількістю засобу для миття посуду, після чого змити звичайною водою.

Згодом за допомогою іншої чистої і сухої ганчірки потрібно відполірувати поверхню.

Цей метод підходить для будь-яких виробів з нержавіючої сталі: кухонна техніка, витяжки, плити, холодильники та посудомийні машини.

Ніколи не використовуйте для очищення нержавіючої сталі засоби з хлором, аміаком або абразивні губки. Вони можуть пошкодити поверхню.

Джерело: ukr.media

Нержавіюча сталь широко використовується в дизайні кухонь, оскільки вона надає приміщенню сучасного, оригінального та цікавого вигляду, а також є гігієнічною та стійкою до корозії.

З цієї ж причини багато людей обирають побутову техніку в такому оформленні, досягаючи кількох цілей одночасно — адже нержавіюча сталь виглядає стильно та дорого, а також має тривалий термін служби.

Проте догляд за поверхнею з нержавіючої сталі може бути непростим. Потрібно не лише усунути шар жиру і бруду, але й позбутися слідів прибирання, оскільки можуть залишитися розводи внаслідок неправильного догляду та мінеральних відкладень з води. Нержавіючу сталь слід протирати вздовж напрямку шліфування, що забезпечує рівномірний блиск без розводів.

Отже, важливо знати про перевірений засіб, який допоможе привести поверхню з нержавіючої сталі до ладу.

Що потрібно для цього зробити?

Необхідно з’єднати по дві столові ложки звичайного білого оцту і води, а потім перелити отриману суміш в ємність з розпилювачем. Якщо у вас немає розпилювача — можна скористатися мікрофібровою ганчіркою, змоченою в цьому розчині.

Нанесіть на нержавіючу сталь і почекайте буквально кілька хвилин. Цього часу достатньо, щоб засіб впорався з жиром, плямами та вапняними відкладеннями з води. Якщо забруднення застарілі — збільшіть час до 5-10 хвилин.

Після цього почніть очищати поверхню за допомогою чистої сухої мікрофібрової ганчірки. Це дозволить дбайливо очистити нержавіючу сталь. Мікрофібра відмінно вбирає бруд у свої ворсинки та не залишає розводів. Пам’ятайте, що протирати потрібно вздовж напрямку шліфування металу.

Для особливо сильних забруднень перед використанням оцту можна протерти поверхню теплою водою з невеликою кількістю засобу для миття посуду, після чого змити звичайною водою.

Згодом за допомогою іншої чистої і сухої ганчірки потрібно відполірувати поверхню.

Цей метод підходить для будь-яких виробів з нержавіючої сталі: кухонна техніка, витяжки, плити, холодильники та посудомийні машини.

Ніколи не використовуйте для очищення нержавіючої сталі засоби з хлором, аміаком або абразивні губки. Вони можуть пошкодити поверхню.

Джерело: ukr.media

Що потрібно для цього зробити?

Необхідно з’єднати по дві столові ложки звичайного білого оцту і води, а потім перелити отриману суміш в ємність з розпилювачем. Якщо у вас немає розпилювача — можна скористатися мікрофібровою ганчіркою, змоченою в цьому розчині.

Нанесіть на нержавіючу сталь і почекайте буквально кілька хвилин. Цього часу достатньо, щоб засіб впорався з жиром, плямами та вапняними відкладеннями з води. Якщо забруднення застарілі — збільшіть час до 5-10 хвилин.

Після цього почніть очищати поверхню за допомогою чистої сухої мікрофібрової ганчірки. Це дозволить дбайливо очистити нержавіючу сталь. Мікрофібра відмінно вбирає бруд у свої ворсинки та не залишає розводів. Пам’ятайте, що протирати потрібно вздовж напрямку шліфування металу.

Для особливо сильних забруднень перед використанням оцту можна протерти поверхню теплою водою з невеликою кількістю засобу для миття посуду, після чого змити звичайною водою.

Згодом за допомогою іншої чистої і сухої ганчірки потрібно відполірувати поверхню.

Цей метод підходить для будь-яких виробів з нержавіючої сталі: кухонна техніка, витяжки, плити, холодильники та посудомийні машини.

Ніколи не використовуйте для очищення нержавіючої сталі засоби з хлором, аміаком або абразивні губки. Вони можуть пошкодити поверхню.

Джерело: ukr.media

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *