Чим годуватимуть мінських школярів цього року: абсолютно новий продукт

Комбінат шкільного харчування Мінська увімкнув у шкільне меню нові продукти харчування.

І якщо морською капустою вже нікого не здивувати, то салат із дайкону та селери – це вже цікаво, повідомляє кореспондент Білновини.

Столичним школярам цього навчального року запропонують рієт із морської капусти, розповіла директор КШП Мінська Людмила Крупська в інтерв’ю агентству «Мінськ-Новини».

Вперше з’являться в меню салати з дайкону та селери.

Технологи комбінату розробили на осінь зразкові двотижневі раціони харчування.

Меню пройшло гігієнічну оцінку щодо відповідності санітарно-епідеміологічним нормам.

Весь раціон складається з 137 страв, з яких 9 фірмових – 4 салати, один суп, 3 гарячі страви та один напій.

Що стосується дайкону та селери, то досі їх не включали в меню осіннього періоду.

Столичні технологи зважилися на зміни у рамках програми з популяризації здорового харчування.

Розрахунок зроблений на те, що скуштувавши нову страву, школярі змінять свої смакові уподобання.

А рієт із морської капусти з білоруськими овочами включили до меню після дегустації. Це абсолютно новий продукт.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *