Ідеї ​​осіннього манікюру, які виглядають дорого | 100 ІДЕЙ

Ідеї ​​осіннього манікюру, які виглядають дорого

Осінь вже у розпалі. Настав час продумати про манікюр, з яким ви увірветесь в цю холодну пору року. Нейл-майстри підказали нам варіанти дизайну осіннього сезону, які завжди виглядають дорого, інформує Ukr.Media.

Milk

Один із найпопулярніших відтінків останніх років і на те є причини. Молочний манікюр ідеально підходить для будь-якої довжини та форми нігтів, можна дозволити собі будь-який дизайн на такій базі. Але якщо ви хочете створити по-справжньому дорогий образ, від графіки і шиммера на нігтях краще відмовитися на користь монохрому.

Оливковий

Насичений зелений відтінок буде виграшно виглядати не тільки восени, а й усю зиму. Найефектніший варіант оливкових нігтів — м'який квадрат або короткий овал, а фінішне покриття краще вибрати матове.

Сірий

Ні, сірий зовсім не нудний колір, якщо грамотно обіграти його. Вибирайте світлі відтінки, їх можна відмінно розбавити світлим зверху, наприклад, зробити мармуровий дизайн або білу акварель. Але й однотонний шляхетний колір графіту буде чудовим доповненням до будь-якого осіннього образу.

Choco

Кавовий або шоколадний відтінок приходить на заміну класичному бордо цієї осені. Не рекомендуємо поєднувати його зі стилетами і в принципі із загостреними нігтями, оскільки колір сам по собі досить зухвалий, попри темну палітру.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *