Яким має бути сніданок для тих, хто хоче позбутися зайвої ваги | 100 ІДЕЙ

Яким має бути сніданок для тих, хто хоче позбутися зайвої ваги

Сніданок вважається найважливішим прийманням їжі протягом дня, тому що він перериває нічний період голодування та поповнює ваш запас цукру, щоб допомогти підвищити рівень енергії. Але які найкращі варіанти сніданку для тих, хто хоче швидко схуднути?

Згідно з дослідженнями, сніданок може допомогти вам скинути вагу та підтримувати її. Здоровий сніданок також може допомогти вам не збитися зі шляху та зробити правильний вибір протягом дня. Експерти поділилися своїми найкращими варіантами сніданку для схуднення, інформує Ukr.Media.

Вони пояснили, що при приготуванні сніданку для стійкого схуднення необхідно враховувати три фактори.

Перше — це насичений сніданок, який допомагає ефективніше керувати апетитом.

Крім того, для схуднення дуже важливим є сніданок з високим вмістом білка, оскільки він складається переважно з цілісних харчових інгредієнтів. Білок може допомогти довше відчувати ситість, а це означає, що ви автоматично будете їсти менше калорій протягом дня.

Овочі з високим вмістом клітковини також рекомендуються як частина здорового сніданку.

Фахівці пояснили, що найкращий загальний підхід до сніданку для схуднення — це замінити злаки на інші варіанти сніданку з обробленими вуглеводами та з високим вмістом білка, корисних жирів та клітковини.

Ці продукти включають лосось, яйця, фрукти та овочі, тому що вони мають великий обсяг, але містять мало калорій.

Яйця багаті білком, корисними жирами і сповнені поживних речовин. Вони універсальні і можуть бути використані для приготування омлетів, скрамблів або просто цілком. Їх можна поєднувати з будь-чим, включаючи авокадо, жирну рибу, шпинат, гриби та інші овочі, такі як перець, помідори та цибуля.

Експерти пояснили, що є дослідження, які показують, що вживання більшої частини денної норми вранці в порівнянні з вечором корисне як для схуднення, так і для почуття голоду та ситості.

Риба — чудовий варіант сніданку з високим вмістом білка та універсальністю. Корисна жирна риба, така як скумбрія, копчена пікша та лосось, відмінно поєднується з яйцями, шпинатом, спаржею.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *