Чому жінці соромно просити гроші в чоловіка: як не почуватися винною | 100 ІДЕЙ

Чому жінці соромно просити гроші в чоловіка: як не почуватися винною

Часто дівчата бояться попросити гроші у свого чоловіка. Хоча подолати такий страх нескладно, якщо розібратися в його причинах, розповіли психологи, інформує Ukr.Media.

Якщо чоловік уже вступив із вами у стосунки, то він готовий задовольнити всі ваші потреби. Розмовляйте з партнером, вибудовуйте довіру і насолоджуйтеся цією взаємодією, пояснили експерти.

Перша причина страху — відчути себе негідною грошей. У цьому випадку жінка переконує себе, що недостатньо хороша, а чоловік їй нічим не зобов'язаний. Можливо, вся справа в заниженій самооцінці, вважають фахівці.

Друга причина — розлучитися з відчуттям безпеки й потрапити в залежність від чоловіка. Часто такий страх мучить самодостатніх жінок, які звикли багато працювати та не хочуть «подачок».

Третя причина — небажання розпалити конфлікт. Дівчата бояться реакції коханого, який може не так зрозуміти прохання і звинуватити їх у меркантильному ставленні. Однак, за словами психологів, зі страхами розібратися нескладно. Слід уявити найнегативніший розвиток подій. Це, звісно ж, відмова чоловіка дати гроші, пояснили експерти. Але тоді жінці залишиться лише проаналізувати, чи справді коханий не може допомогти, чи він просто жадібний і не готовий брати за неї відповідальність.

Експерти порадили в момент прохання заспокоїтися і чітко сформулювати, яка сума, навіщо і до якого терміну потрібна. Як правило, чоловіки завжди готові простягнути руку допомоги, зазначили вони. Але якщо коханий замнеться, тоді буде привід задуматися, а чи ставиться він до вас серйозно.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *