Дієтологи розповіли, що можна їсти замість курячої грудки при схудненні

Згідно з думкою дієтологів, грудка не є єдиним джерелом білка. Хоча куряча грудка часто вважається популярним продуктом для отримання білка під час схуднення, вона може стати нудною. Важливо мати різноманітні варіанти, щоб раціон залишався збалансованим і цікавим, що сприяє кращій дотриманості дієти.

Існують й інші види дієтичного м’яса, такі як індичка та кролик. Ці м’ясні продукти дійсно можуть стати хорошими замінниками курячої грудки. Вони також забезпечують білок і, як правило, містять менше жиру, ніж деякі інші сорти м’яса.

Також варто пам’ятати про яйця. Яйця є відмінним джерелом білка, а також багаті на корисні вітаміни і мінерали. Це універсальний і доступний продукт.

Проте найкращим вибором буде нежирна риба — така як тріска або минтай, повідомляє Ukr.Media.

Морепродукти — ще один хороший варіант заміни. Експерти також рекомендують кальмари: вони містять багато білка, мінімум жиру і багаті на омега-3 жирні кислоти. Рибу та кальмари можна тушкувати, запікати, готувати на грилі, фарширувати, додавати в салати та пасти — ідей безліч.

Білок може бути не лише тваринного, а й рослинного походження. Бобові є відмінним джерелом рослинного білка. Вони становлять важливу частину вегетаріанських та веганських раціонів, а також корисні для всіх, хто бажає зменшити споживання тваринного білка або урізноманітнити своє харчування. Можна сміливо вживати більше бобових (сочевиця, квасоля, горох).

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *