H&M Group повертається до України | 100 ІДЕЙ

H&M Group повертається до України

Найбільший європейський рітейлер H&M Group повертається до України. Очікується, що наприкінці листопада – на початку грудня 2023 року компанія відкриє 6 магазинів: 5 у Києві та 1 у Львові.

51_6_main-v1692873210.jpg (51.55 Kb)

У Львові магазин працюватиме у ТРЦ Victoria Gardens, повідомляє NV . У Києві – у ТРЦ:

Retroville;
Lavina Mall;
Respublika Park;
Dream Town;
River Mall.
Крім того, відновити роботу планують також магазини в Одесі та Харкові. Однак хоча б приблизна дата цього поки що не називається.

Водночас, наголошується, відкриття магазинів могло статися раніше – цього хотіли у самому H&M. Завадив же цьому дефіцит персоналу. Так, за 1,5 роки:

частина працівників звільнилася;
хтось пішов боронити Україну;
хтось виїхав із країни.
Про те, що в H&M готуються повернутися на український ринок , стало відомо наприкінці серпня. У відповідній заяві компанія зазначила, що:

підготовка до відкриття більшості магазинів у регіонах, “де це можливо”, ведеться;
пріоритетом для неї залишається безпека співробітників та клієнтів.
“H&M Group перебуває в контакті з місцевими зацікавленими сторонами, щоб дізнатися, як найкраще підтримати країну та місцеві спільноти у їхньому прагненні до відновлення. На додаток до попередніх пожертв на підтримку народу України, група співпрацюватиме з місцевими організаціями та братиме участь у програмах допомоги та відновлення”, – також анонсували у компанії.

Нагадаємо: H&M відкрила перший магазин в Україні ще 2018 року. Робота всіх магазинів була припинена з 24 лютого 2022 через повномасштабне вторгнення Росії в Україну. До цього мережа H&M налічувала вісім торгових точок: п’ять у Києві, а також по одному в Одесі, Харкові та Львові.

Источник

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *