Як правильно вибирати дзеркало для ванної та передпокою: поради дизайнерів | 100 ІДЕЙ

Як правильно вибирати дзеркало для ванної та передпокою: поради дизайнерів

Дзеркала у ванній кімнаті та передпокої давно стали невід'ємною частиною інтер'єру, але їх вибір часто пов'язаний не стільки з естетикою, скільки з функціональністю. Для того, щоб дзеркала виконували своє основне завдання — якісно відображали ваше відображення, важливо дотримуватися рекомендацій дизайнерів, інформує Ukr.Media.

У ванній кімнаті дзеркало має збігатися за шириною з тумбочкою, на якій воно розташовуватиметься. У передпокої ж дзеркало слід вибирати за зростом найвищого члена сім'ї, щоб його відображення було видно повністю. Ці два приміщення нерідко страждають від нестачі природного освітлення, тому варто розглянути варіант дзеркал з підсвічуванням — це практичне і стильне рішення.

Дизайнери також рекомендують звернути увагу на дрібні, але важливі деталі, як-от складність встановлення дзеркала і необхідність додаткових кріпильних елементів. Крім того, варто пам'ятати, що класичні дзеркала з простими формами зазвичай мають виграшніший вигляд. Велика кількість дзеркальних поверхонь може здаватися вдалим ходом, проте потрібно дотримуватися балансу.

Незалежно від зовнішнього вигляду, ключовим критерієм вибору дзеркала завжди залишається його якість. Відображення має бути чітким і без спотворень. Жодна красива рама або незвичайна форма не врятують погане дзеркало, якщо воно не виконує свою основну функцію.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *