Екофарби для інтер’єрів | 100 ІДЕЙ

Екофарби для інтер’єрів

Головним трендом сучасності в багатьох сферах життя ось уже як кілька навіть не років, а десятиліть, залишається екологічний. На підтвердження цього є реальна зміна ринків під запити й настрої в суспільстві та водночас маркування товарів.

Екологічність – більше, ніж мода

Мова говорить за нас і в побутових ситуаціях, зокрема під час облаштування помешкання: наслідуючи головну модницю – живу природу, ми всіляко намагаємося відтворити її вдома, використовуючи нешкідливі та натуральні матеріали, щоб не лише зором, але й дотиком відчувати її в чотирьох стінах, які неодмінно мають «дихати». В умовах забруднення довкілля людина, наче хоче зберегти чистоту повітря бодай у себе в помешканні.

Відтак екологічні фарби, безпечні для довкілля та здоров’я людини, стали особливо популярними. Сьогодні вони обіймають на європейському ринку лакофарбової продукції лідерські позиції, і схоже на те, що з роками їх не втрачатимуть. Кількість споживачів, готових заплатити більше за якісну, безпечну й відповідно сертифіковану продукцію, щороку зростає.

В Україні чимало виробників на добровільних засадах проходять процедуру екологічної сертифікації продукції, що відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 14024. Якщо експертна оцінка технології виробництва продукції на усіх етапах її життєвого циклу була успішною і підтвердила екологічні критерії безпеки виробів для довкілля і здоров’я людини, то підприємство отримує екологічний сертифікат і дозвіл на екомаркування упаковок таких продуктів.

Екомаркування водоемульсійних фарб ТМ Śnieżka

В Україні один із відомих знаків екологічного маркування – «Зелений журавлик». Його розміщують на етикетках продуктів, які відповідають екологічним стандартам, тобто виготовлені на екологічно чистій сировині з використанням сучасних і безпечних технологій.

Варто зазначити, що цим значком марковані не лише продукти харчування, а й будівельні матеріали. Так, компанія «Снєжка-Україна» як відповідальний виробник фарб і шпаклівок в Україні пройшла процес екосертифікації фарб, керуючись політикою охорони навколишнього середовища. Після попередньої експертизи, проведеної кваліфікованими фахівцями та аудиторами Всеукраїнської громадської організації «Жива планета», яка є органом екологічної сертифікації та маркування в Україні, підприємство отримало екологічний сертифікат від 26.12.2017 №UA 08.002.337.

Тож до Реєстру еколологічно сертифікованої продукції увійшла ціла низка водоемульсійних фарб, серед них – МАТОВА АКРИЛОВА ФАРБА ДЛЯ СТІН ТА СТЕЛЬ Śnieżka EKO, яка призначена для декоративно-захисного покриття стін і стель. Враховуючи екологічні переваги цієї фарби, вона підходить для використання всередині приміщень, зокрема в дитячих кімнатах, лікарнях і помешканнях. Śnieżka EKO – чудовий варіант для облаштування інтер’єру в екостилі, в якому завжди пануватиме комфортна атмосфера для відпочинку.

 

 ТОВ «Снєжка-Україна» – спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Источник: profidom.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *