Фінляндія хоче спростити процес конфіскації нерухомості росіян | 100 ІДЕЙ

Фінляндія хоче спростити процес конфіскації нерухомості росіян

Уряд Фінляндії має намір спростити процес конфіскації нерухомості, якою володіють росіяни . Справа в тому, що російські власники, які вже не можуть в’їхати до Фінляндії, масово перестають виконувати свої зобов’язання щодо утримання майна.

9319_prodam-kuplyu-kvartiru-dnepropetrovsk-825x460.jpg (39.27 Kb)

Про це заявила міністр юстиції Фінляндії Леєна Мері, повідомляє YLE . За її словами, всі рішення планується ухвалити до 2027 року, тобто до кінця терміну повноважень нинішнього складу уряду.

За словами Мері, у Фінляндії почастішали випадки, коли росіяни нехтують своїми юридичними зобов’язаннями . Також повідомляється про проблеми з інформуванням російських власників про заборгованість через відсутність поштового повідомлення Фінляндії та Росії.

Банківські зв’язки між Росією та Фінляндією теж обірвані, а російські рахунки у фінських банках частково закриті . У результаті нерухомість занепадає , податки залишаються несплаченими, а житлові компанії зазнають труднощів через борги за рахунками росіян.

” Ми не можемо залишатися в такому вічному глухому куті … Власник теж повинен розуміти, що у нього є власність. І знати, що з тих чи інших причин він не заплатив жодних компенсацій і має борги за рахунками, які не прощаються”, – заявила Мері.

Источник

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *