Як бізнесу подати заявку на участь в "єВідновленні" | 100 ІДЕЙ

Як бізнесу подати заявку на участь в “єВідновленні”

Представники українського бізнесу можуть прєднатися до програми держдопомоги “єВідновлення”. Мова йде про ті компанії, які займаються продажем будівельних матеріалів та наданням послуг з ремонту житла.

7419_1473592928_1112.jpg (39.31 Kb)

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України. Такий бізнес має працювати за такими MCC-кодами продавця:

1520: генеральні підрядники – житлове і торгове будівництво;
5211: магазини будівельних матеріалів та пиломатеріалів;
5231: магазини скла, фарби та шпалер.
Як подати заявку на участь в “єВідновленні”?

Для участі в програмі уповноважена особа компанії має заповнити заявку в Дії. Для цього потрібно перейти на порталі в “Послуги” – “Підприємництво” та обрати “Приєднатися до “єВідновлення” як бізнес”.

Посилання на підключення до програми: https://diia.gov.ua/…/priyednatisya-do-yevidnovlennya… Статус розгляду заяви можна буде відстежувати в реальному часі в кабінеті в Дії.

Як зазначається, повідомлення про приєднання до програми прийде на електронну пошту, зазначену уповноваженою особою. Додаткову інформацію про участь у програмі можна дізнатися, звернувшись на спеціальну урядову гарячу лінію 1545 (кнопка 2) або чат-боти Урядового контактного центру за посиланням:

Telegram – https://t.me/GovernmentContactCenter_bot;
Facebook – https://www.facebook.com/kontactcentre/.
Крім того, можна звернутись до команди підтримки Дія, надіславши повідомлення на сторінках Дії в Facebook, Telegram та Viber.

Источник

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *