Класичний синій – це трендовий колір 2020 року | 100 ІДЕЙ

Класичний синій – це трендовий колір 2020 року

Інтер’єрна мода щороку диктує нам нову палітру кольорів, популярних в оздобленні інтер’єру помешкання. І цьогоріч вона прихильна до класичного синього. Про це свідчать не лише соціологічні, а й наукові дослідження. Так, найбільш авторитетний світовий «знавець» кольорів – Американський Інститут кольору «Pantone» назвав класичний синій (Pantone 19-4052 Classic Blue) кольором року.

На думку фахівців інституту, «класичний синій сприймається як колір спокою й умиротворення, це вічний і надійний відтінок, елегантний у своїй простоті». Викликаючи асоціації з небом у сутінках, підкреслюють американці, синій вселяє надію й стимулює роботу думки, спонукаючи до більш глибоких роздумів та спілкування, а також підкреслює потребу в надійному й стабільному фундаменті, на якому ми зможемо будувати життя.

Синій колір, фактично, є усюди: у тканині, одязі, декоративно-прикладному мистецтві, інтер’єрі. По суті, він чи не єдиний, що не викликає сумнівних суперечливих емоцій у більшості людей. І на це є досить вагомі причини.

По-перше, синій – універсальний, адже його можна використовувати і в інтер’єрі, і в екстер’єрі.

По-друге, на відміну, скажімо, від червоного або жовтого, синій не втомлює. Його вважають нейтральним і таким, що викликає позитивні емоції та розслабляє й заспокоює.

По-третє, калейдоскоп відтінків класичного синього такий різноманітний, що підібрати собі до вподоби може кожен.

Дизайнери відзначають, що у мистецтві інтер’єру є стилі, де обов’язковий колір – синій. І це – ампір, хай-тек, модерн, артдеко, скандинавський і середземноморський. Аби оформити інтер’єр у синіх тонах, варто вивчити особливості кожного стилю та підібрати відповідну фарбу, яка повною мірою відтворить класичний синій та реалізує ваші задуми й плани.

І фарба ŚNIEŻKA MATTLATEX надає такі можливості кожному, хто вподобав цей колір для ремонту та оформлення інтер’єру свого помешкання. За допомогою системи тонування Śnieżka Color System виріб можна закольорувати у будь-які сині відтінки з-поміж 518 кольорів або, додавши до базового білого універсальний пігментний концентрат Colorex (до 10% об’єму фарби) його можна легко отримати.

Окрім здатності забезпечити обраний колір, фарба ŚNIEŻKA MATTLATEX має чудові технічні особливості: вона стійка до миття, що забезпечує їй можливість використання у приміщеннях, які легко та часто забруднюються: кухні, ванни, дитячі, передпокої, ґанки тощо. ŚNIEŻKA MATTLATEX має 2-й клас стійкості до мокрого витирання, що дасть змогу легко підтримувати (витерши лише вологою ганчіркою) чистоту поверхонь та уникнути частого перефарбовування й ремонту.

Наносити таку фарбу на поверхню стіни чи стелі – дуже просто: варто лише обрати зручний спосіб нанесення ŚNIEŻKA MATTLATEX (пензлик, валик або розпилення). Фарба абсолютно не розбризкується у процесі фарбування. До того ж чудова покривна здатність та витрати матеріалу 10 м²/кг при одношаровому нанесенні дають змогу економити матеріал та, відповідно, кошти й час, не нашкодивши бажаному результату.

Відмінною та суттєвою перевагою ŚNIEŻKA MATTLATEX від аналогів є те, що вона забезпечує «дихання» стін. Водночас фарба вирізняється екологічними перевагами. Про це свідчить відповідний сертифікат, що підтверджує дотримання вимог міжнародного стандарту ISO 14024, тому виріб маркований знаком «Зелений журавлик».

Що ж до використання класичного синього в окремих приміщеннях, то його велика кількість буде доречною для просторої кімнати, добре освітленої, вікна якої виходять на південну сторону. Для невеликих приміщень, коли ж синього здасться забагато, варто використовувати поєднання зі світлими тонами.

 ТОВ «Снєжка-Україна» – спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Источник: profidom.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *