Пофарбуй стіни – онови інтер’єр | 100 ІДЕЙ

Пофарбуй стіни – онови інтер’єр

Як швидко, легко й недорого оновити інтер’єр? Секрет простий і, як кажуть, «лежить на поверхні»: досить освіжити стіни, пофарбувавши їх у новий колір. Адже це головне «полотно» інтер’єру, яке здатне цілковито змінити сприйняття помешкання, ба навіть: вплинути на психологічний добробут його власника.

Чимало людей цієї весни відчули себе в’язнями власної домівки, і прогнозований дощовий червень малює не найрайдужні перспективи. Схоже, ще нескоро вдасться у смак насолодитися людською компанією та дозвіллям на свіжому повітрі, а від таких перспектив, скаже хтось, хоч на стіни лізь.

Хай там як, а надивитися на чотири стіни за кілька місяців у нас вийшло. Багато хто саме за таких умов звернув увагу, що стіни потребують догляду і взагалі – оновлення. І справді, в усьому можна знайти плюси – з’явилося вдосталь часу для того, що раніше все відкладалося і про що просто забувалося, як-от фарбування стін.

Чому фарбування стін – найпоширеніший спосіб оновити інтер’єр

  • Фарбувати стіни не те саме, що, наприклад, укладати підлогу. Часто для цього не потрібно позбуватися старого шару фарби і вести всі підготовчі роботи перед нанесенням фарби. Якщо стіна чиста і рівна (чи має незначні дефекти), можна обійтися без попереднього шпаклювання, відповідно суттєво заощадивши час і кошти. При цьому, щоб оновити дизайн, досить пофарбувати одну акценту стіну в контрастний колір.
    З пункту вище впливають ще два аргументи «за».
  • По-перше, фарбування є одним із найбюджетніших методів обробки. Наприклад, 1 л хорошої фарби вистачить на 10 м2 при одноразовому фарбуванні.
  • По-друге, весняно-літня пора і сезонні тренди 2020 року диктують зміни в інтер’єрі з пастельних відтінків на більш яскраві, глибокі й сміливі кольори, при цьому не відходячи від природної палітри – це, наприклад, класичний синій, бурий, помаранчевий, жовтий, зелений, бірюзовий і кораловий.
  • Крім того, у декоративно-захисному покритті стін, коли рівномірно водиш валиком з фарбою можна знайти справдешнє заспокоєння й гармонію із самим собою – так би мовити, разом із редизайном привести думки в порядок. Тож оновлення помешкання, а саме нанесення нової фарби, можна назвати ще одним видом арттерапії, який радять психологи.
  • Зрештою, не потрібно мати особливих навичок, щоб пофарбувати стіну, тим паче коли на ринку є легка в застосуванні зносостійка латексна фарба Śnieżka Design Lux 3, яку внесено до Реєстру екологічно сертифікованої продукції.
  • Незалежно від того хочете ви оздобити шпалери під фарбування чи декорувати безпосередньо стіни, радимо застосовувати латексну фарбу для інтер’єрів Śnieżka Design Lux 3. Вона не тільки екологічна (про це свідчить екологічне маркування «Зелений журавлик» на упаковці), а й володіє високими експлуатаційними характеристиками.

    Споживачі знають виріб і як особливу зносостійку до миття фарбу з 1-им класом стійкості, яка також містить інноваційний компонент Teflon™ surface protector, що забезпечує менший ступінь притягання забруднення. Саме тому вона ідеально підходить для декоративно-захисного покриття не лише віталень чи спалень, але й коридорів і передпокоїв, які піддаються більшому експлуатаційному навантаженню.

    Рекомендований до застосування виріб і з метою приховання незначних нерівностей. Тому якщо ви помітили дефекти основи поверхонь, то сміливо використовуйте фарбу Śnieżka Design Lux 3. Вистачить її для повного оновлення стін, адже фарба має досить економний розхід – до 10 м²/кг за одношарового нанесення.

    Вподобаний колір можна вибрати із палітри каталогу Śnieżka NCS Cascade і затонувати фарбу у системі Śnieżka Color System або вручну за допомогою універсального пігментного концентрату Colorex.

    Не сидіть удома знічев’я – знайдіть роботу для рук. Надати своєму помешканню свіжого вигляду разом із якісною інтер’єрною фарбою – мудре й дуже своєчасне рішення.

     

     ТОВ «Снєжка-Україна» – спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

    Контакти прес-служби:

    м. Яворів, Львівська обл.,
    вул. Привокзальна, 1ам
    Тел.: +38 (03259) 60-161
    e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

    www.sniezka.ua
    www.vidaron.com.ua
    www.acrylputz.com.ua
    www.sniezkanature.com
    www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

    Источник: profidom.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...
    Поділіться своєю знахідкою

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *