В Києві зріс попит на оренду квартири на свята | 100 ІДЕЙ

В Києві зріс попит на оренду квартири на свята

У Києві ціни на оренду квартир порівняно з минулим роком збільшилася на 36%. Найдешевше квартиру вийде винайняти в Деснянському районі – 12 тис. грн.

8902_97405a8a9f65f0fc972d9b9e09be15da_orig.jpg (41.69 Kb)

Про це йдеться в звіті Zagorodna. У середньому місячна вартість оренди квартири в столиці становить:

у Печерському районі – 30,5 тис. грн;
у Деснянському районі – 12 тис. грн;
у Дарницькому районі – 13,5 тис. грн;
у Дніпровському районі – 13,8 тис. грн.
Як зазначається, вартість оренди квартир та будинків у Києві та передмісті столиці перевищила довоєнні показники. Причиною стало те, що населення міста збільшилося. Зокрема, попит на заміські будинки зріс на 15-20%.

Порівняно з минулорічними святами, в Києві цьогоріч зріс попит на оренду квартири на свята. Серед причин експерти називають активні міграційні процеси під час війни.

“Велика частка з них припадає на переселенців, а також біженців, які повертаються додому на свята. Трапляються і клієнти з прифронтових регіонів, які приїжджають у Київ відпочити”, – зазначила незалежна експертка з нерухомості Ірина Луханіна.

Вона також додала, що винаймати квартиру в звичайний день можна приблизно за 25 доларів на добу (944,69 грн) Водночас у новорічні свята ціна зростає в 3-4 рази. Так, невелика квартира для компанії коштуватиме від 75 доларів (2 834 грн) на добу. Йдеться переважно про двокімнатні квартири без особливих зручностей.

Источник

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *