Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gd-rating-system domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/krua100/htdocs/100.kr.ua/wp-includes/functions.php on line 6121
Здоровий шашлик: вибираємо м'ясо та контролюємо порції | 100 ІДЕЙ

Здоровий шашлик: вибираємо м’ясо та контролюємо порції

При приготуванні шашлику краще обрати м'ясо курки або риби, а також додати до страви більше свіжих овочів, стверджують дієтологи. Найоптимальнішим варіантом шашлику є куряча грудка з овочевим соусом, інформує Ukr.Media.

Якщо планується додати алкоголь до святкової зустрічі з шашликами, фахівці рекомендують вибрати червоне вино.

Якщо ви маєте намір переїсти шашликами, необхідно прийняти ферменти, обов’язково вживати багато овочів, а також їсти повільно, підкреслили експерти, додавши, що важливо не залишатися на місці, більше рухатися та брати участь в активних іграх.

Що стосується шашлику зі свинини, то його можна приготувати, якщо зазвичай людина дотримується здорового харчування та контролює кількість порцій. При надмірному вживанні жирного свинячого м'яса зростає ризик ожиріння та розвитку атеросклерозу.

За один раз можна вжити не більше 200 грамів шашлику — це порція, яка поміщається у дві долоні, зазначили лікарі-дієтологи. Більша порція вважається переїданням, а добавку до шашлику можна спожити не раніше, ніж через 2-3 години.

Нагадаємо, фахівці також попереджають, що в недосмаженому шашлику можуть бути небезпечні для людини паразити, тому важливо готувати м'ясо достатню кількість часу.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *