Оновлення взуттєвої дерев'яної тумби | 100 ІДЕЙ

Оновлення взуттєвої дерев’яної тумби

У процесі експлуатації зовнішній вигляд будь-яких меблевих виробів погіршується: з’являються подряпини, плями, тріщини у декоративному лаковому покритті та багато іншого. Не є винятком й дерев’яна тумба для взуття, котра належить до найбільш використовуваних меблів в помешканні.

Доп. информация

Якщо ваша тумба уже добряче пошарпана, то варто задуматися над її оновленням.

Тим паче, що зробити це можна дуже просто і легко скориставшись загальнодоступними засобами та інструментами: шліфувальна шкірка, порохотяг, пензлик і ЗОВНІШНІЙ ЛАК ТМ VIDARON.

Для початку звільняємо тумбу від взуття і приступаємо до видалення старого декоративного покриття. На цьому етапі використовуємо шліфувальну шкурку зернистістю від 80 до 120. Видаливши старе покриття приступаємо до шліфування, яке виконуємо уздовж волокон деревини. Спершу застосовуємо шкурку зернистістю 240, а на завершення – 300-320.

Перед нанесенням лаку ретельно очищаємо дерев’яну тумбу для взуття від шліфувальної пилюки. Найкраще для цього скористатися порохотягом.

ЗОВНІШНІЙ ЛАК ТМ VIDARON легко наносити, він формує довговічне еластичне покриття яке стійке до стирання, подряпин та інших механічних пошкоджень.

Перед нанесенням лак ретельно перемішуємо. Лакування виконуємо пензликом або валиком (за умови, що усі поверхні тумби плоскі) рівномірно розподіляючи лак по поверхні. Орієнтовно через 12 год. можна приступити до міжшарового шліфування шкуркою зернистістю 320-400. Про те, що нанесене лакове покриття висохло свідчить утворення дрібнодисперсійного білого пилу під час шліфування. Якщо такий пил не утворюється, а шкурка наче прилипає до поверхні, то слід відтермінувати міжшарове шліфування на кілька годин.

Очистивши тумбочку від пилу після міжшарового шліфування наносимо другий шар лаку. Двошарове лакове покриття дає змогу досягти найкращого декоративного ефекту та максимальних експлуатаційних характеристик.

ЗОВНІШНІЙ ЛАК ТМ VIDARON безбарвний, тому якщо є необхідність забарвити дерев’яну взуттєву тумбу у певний відтінок, то перед нанесенням лаку покриваємо її ІМПРЕГНАТОМ ТМ VIDARON.

Останній доступний до використання у чотирнадцяти кольорах. Через 24 год. після нанесення імпрегнату потрібного кольору виконуємо міжшарове шліфування і покриває двома шарами лаку.

Коли останній шар лаку висохне оновлена взуттєва тумба готова до інтенсивної експлуатації.

 

ТОВ «Снєжка-Україна» – спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Источник: profidom.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *