Що можна робити з яєчним білком: 5 цікавих ідей використання білка в побуті

Наближається одне з найголовніших релігійних свят — це Великдень. До цього свята прийнято пекти паски, фарбувати яйця, готувати різні смачні ситні страви. Зазвичай перед Великоднем в магазинах спостерігається ажіотаж навколо курячих яєць, інформує Ukr.Media.

Часто в кулінарії використовуються тільки жовтки, а білки можуть залишатися невикористаними. Хоча з білків можна робити глазур для пасок, використовувати їх в різних коктейлях або можна спекти безе. Якщо раптом так сталося, що у вас залишилося багато яєчного білка, то не поспішайте його викидати.

Як можна використовувати яєчний білок поза кулінарією

Яєчний білок активно використовується в кулінарії в якості додаткового інгредієнта, і навіть в якості основного. Але ось вам 5 класних ідей, як ще його можна використовувати:

Зрештою яєчні білки можна заморозити, якщо ви не придумали, куди ще їх можна подіти. Після морозилки вони також непогано збиваються і ви завжди зможете зробити безе.

Джерело: ukr.media

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *