Більше ніколи не викидаю винні пробки. французька хитрість, яка наповнить ваш дім затишком

Часто після святкувань у нас залишаються винні пробки. В мережі я натрапила на безліч цікавих ідей, як їх можна використовувати для декорування кімнати, інформує Ukr.Media.

Проте мені більше подобається практичне використання винних пробок. З них можна створити чудовий освіжувач для холодильника, шафки або сміттєвого відра.

Щоб виготовити освіжувач власноруч, знадобиться винна пробка і будь-яка ефірна олія, яка вам до вподоби.

Сама пробка має відмінну властивість вбирати запахи, тому свіжі пробки не підійдуть для цієї мети. Краще дати їм трохи часу на просушування.

Тепер, коли у вас є потрібна винна пробка, ви можете діяти двома способами. Зробити кілька невеликих проколів і надрізів ножем або просто розрізати пробку на дві частини. Мені більше подобається другий варіант.

Після того, як ви розділите пробку навпіл, на кожній з половин необхідно зробити кілька надрізів.

Далі додаємо ефірну олію, не шкодуючи її. Завдяки надрізам, вона краще вбереться в структуру пробки і надовго збереже приємний аромат.

Коли ви наносяте ефірну олію на пробку, вона проникає в її структуру. Потім олія поступово випаровується, розподіляючи свій аромат у повітрі. Це класичний принцип роботи багатьох натуральних ароматизаторів (наприклад, дерев’яні чи керамічні дифузори).

Тепер пробку можна розмістити в будь-якому зручному місці. Одна половинка чудово підходить для затишного куточка шафки з одягом, а іншу я кладу прямо в сміттєве відро, а потім надягаю пакет для сміття.

Зверніть увагу, що пробки слід оновлювати або повторно наносити на них олію приблизно раз на 1-1,5 тижні.

Тепер ваше приміщення буде наповнене приємним ароматом. Пробка з ефірною олією ефективно пригнічує неприємні запахи, особливо ті, що походять від застарілої їжі.

Джерело: ukr.media

Часто після святкувань у нас залишаються винні пробки. В мережі я натрапила на безліч цікавих ідей, як їх можна використовувати для декорування кімнати, інформує Ukr.Media.

Проте мені більше подобається практичне використання винних пробок. З них можна створити чудовий освіжувач для холодильника, шафки або сміттєвого відра.

Щоб виготовити освіжувач власноруч, знадобиться винна пробка і будь-яка ефірна олія, яка вам до вподоби.

Сама пробка має відмінну властивість вбирати запахи, тому свіжі пробки не підійдуть для цієї мети. Краще дати їм трохи часу на просушування.

Тепер, коли у вас є потрібна винна пробка, ви можете діяти двома способами. Зробити кілька невеликих проколів і надрізів ножем або просто розрізати пробку на дві частини. Мені більше подобається другий варіант.

Після того, як ви розділите пробку навпіл, на кожній з половин необхідно зробити кілька надрізів.

Далі додаємо ефірну олію, не шкодуючи її. Завдяки надрізам, вона краще вбереться в структуру пробки і надовго збереже приємний аромат.

Коли ви наносяте ефірну олію на пробку, вона проникає в її структуру. Потім олія поступово випаровується, розподіляючи свій аромат у повітрі. Це класичний принцип роботи багатьох натуральних ароматизаторів (наприклад, дерев’яні чи керамічні дифузори).

Тепер пробку можна розмістити в будь-якому зручному місці. Одна половинка чудово підходить для затишного куточка шафки з одягом, а іншу я кладу прямо в сміттєве відро, а потім надягаю пакет для сміття.

Зверніть увагу, що пробки слід оновлювати або повторно наносити на них олію приблизно раз на 1-1,5 тижні.

Тепер ваше приміщення буде наповнене приємним ароматом. Пробка з ефірною олією ефективно пригнічує неприємні запахи, особливо ті, що походять від застарілої їжі.

Джерело: ukr.media

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *