Переваги рулонних резервуарів для промисловості | 100 ІДЕЙ

Переваги рулонних резервуарів для промисловості

Переваги рулонних резервуарів для промисловості
Переваги рулонних резервуарів для промисловості

Сталевий рулонний резервуар є виключно популярним різновидом металевих ємностей для зберігання різних речовин та матеріалів. Він незамінний у сфері нафтопереробки. Також його використовують для зберігання палива, мінеральних олив та інших похідних нафти, рослинної олії, різних добрив. Сталеві резервуари – справді універсальні конструкції, що застосовуються в різних галузях промисловості. Проте, чим саме рулонний резервуар такий вигідний для представників промислових підприємств?

Ми відповімо на це питання, а замовити виготовлення сталевих ємностей різних обсягів завжди можна безпосередньо від виробника – компанії «ЦентрРезервуарСервіс» – https://rezervuary.com/ua/g491142-izgotovlenie-montazh-rezervuarov.

Що таке рулонний резервуар та в чому його переваги

Як зрозуміло з самої назви, рулонний резервуар є сталевою ємністю для вертикального встановлення, яка виробляється методом рулонування. Він передбачає попереднє зварювання сталевих полотнищ на заводі виробника. Воно робиться автоматичним способом. Отримані полотна згортаються в рулон, що значно полегшує транспортування та перевозиться на місце монтажу. Там полотнище розгортається й фіксується на каркасі. До переваг рулонного резервуара варто віднести:

  • простоту збирання;
  • надійність одержаної конструкції;
  • високу швидкість монтажу.

Саме останній пункт робить рулонні резервуари настільки популярними у вітчизняній промисловості. Адже виготовлення сталевих вертикальних ємностей шляхом рулонування передбачає скорочення термінів виробництва в 3 – 4 рази! І це за умови виготовлення з нуля.

Таким чином, рулонний резервуар вигідний для промисловості насамперед тим, що, за інших рівних, його виготовлення займає абсолютний мінімум часу. І це дуже важливо, якщо ємність потрібно «на вчора». Подібне, на жаль, трапляється досить часто: терміни горять, договори зриваються й тут потрібно розширення резервуарного парку. І встановлюючи саме рулонні резервуари, власник підприємства розв’язує проблему максимально швидко. Чому б і ні, якщо за міцністю та довговічністю вони нічим не поступаються іншим конструкціям? При належному догляді резервуар, виготовлений методом рулонування, приноситиме стабільний дохід протягом 30 років.

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *