Використання напірних рукавів у промисловості: основні сфери застосування

Використання напірних рукавів у промисловості: основні сфери застосування

Використання напірних рукавів у промисловості: основні сфери застосування

Важко знайти більш незамінний товар для промисловості, ніж рукави напірні. Завдяки своїй різноманітності, напірники застосовуються для:

  • транспортування робочого середовища між різними резервуарами;
  • подачі матеріалу під високим тиском

При цьому сам напірний рукав може бути стійким до впливу різних газів, насиченої пари, кислотних і лужних складів, нафти та всіх її похідних. Звичайно ж, напірники підходять для всіх типів пального, від бензину до гасу або дизеля. А той факт, що діаметр трубки може бути будь-яким, дозволяє використовувати частину різновидів як сполучні елементи всередині окремих механізмів.

Ми розповімо де особливо поширене використання напірних рукавів, а купити ці товари з якістю ГОСТ можна через каталог компанії «Завод Укргума».

Незамінні рукави напірні від компанії «Завод Укргума»

На даний момент різні види напірників від компанії «Укргума» використовуються:

  • в машинобудуванні (від легкових авто до виробничого обладнання та техніки спеціального призначення);
  • у сільському господарстві;
  • в будівельній галузі;
  • у харчовій, хімічній, нафтопереробній промисловості;
  • в комунальному господарстві;
  • на автозаправних пунктах та станціях технічного обслуговування.

У принципі, список далеко не повний. Багато механізмів потребують гнучких рукавів напірних як трубопроводів для подачі мастильних матеріалів або палива.

Купити напірники ГОСТ через каталог компанії «Укргума»

При виборі напірних рукавів, найголовніше – це якість продукції. Тільки напірники, виготовлені згідно з стандартами ГОСТ, можуть бути надійними. Якісний напірний рукав, залежно від специфікації, може використовуватися в широкому температурному діапазоні. Наприклад, шланги для бензину у виконанні для холодного клімату зберігають працездатність в діапазоні від -50 до +70 градусів за Цельсієм. А моделі для подачі насиченої пари здатні витримувати до +175 градусів.

Вибираючи продукцію компанії «Завод Укргума», ви отримуєте якісні напірні рукави за ціною виробника. Всі товари відповідають вимогам ГОСТ і є в наявності. Завдяки цьому ви можете купити надійні напірники для будь-якої промислової галузі у будь-який момент часу та без будь-якого ризику для себе.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *